Szolgálatok

Istentiszteletekgyuli

Vasárnaponként 10:00-tól mindenkit szeretettel várunk Istentiszteleteinkre. Dicsérjük együtt Istent, tanulmányozzuk az Igét, imádkozzunk és legyünk közösségben!

 

 camp1Angol Tábor

Immár 15 éve minden nyáron Angol Tábort szervezünk 13-21 éves fiataloknak Felsőtárkányban. A táborban 1 héten át több mint 100 fiatalnak van lehetősége fejleszteni az angol tudását. Ez egy jó lehetőség, hogy anyanyelvi tanárokkal gyakorolhassák a fiatalok az angolt és közben jól érezzék magukat. Nagy áldás, hogy ezekkel a fiatalokkal találkozhatunk, megismerhetjük őket és többen is csatlakoznak az ifi csoportunkhoz! Hálásak vagyunk, hogy Isten megáldja ezt a szolgálatot!

Részletes infók a www.egerangoltabor.hu oldalon illetve a tábor Facebook oldalán: Eger English Camp

Ha szeretnél segíteni a táborszervezésben, keresd  Lindseyt.

Roma szolgálat Hevesen

10 évvel ezelőtt kezdtünk Bibliaórákat tartani Hevesen és mára egy csodálatos roma gyülekezetet hozott létre az Úr. Minden héten tartunk Istentiszteletet és együtt örvendezünk Isten kegyelmének és az új megtérőknek. Hálát adunk a megváltozott életekért és a megtérő szívekért!

Női alkalmakbookclub

Havonta tartunk női alkalmat, amikor együtt tanulmányozzuk Isten Igéjét és elmélkedünk rajta. Hálát adunk azért, hogy az Ige sosem tér vissza dolgavégezetlen és látjuk ennek a szolgálatnak a jó gyümölcseit! Téged is várunk! Ha szeretnél csatlakozni, keresd Lindseyt vagy Bogit.

 

Gyerek szolgálatgyerekszoli

A vasárnapi Istentiszteletek alatt a gyerekeknek játékos gyerekfoglalkozást tartunk a gyerekszobában. Hisszük, hogy a legkisebbekhez is szólni akar Isten és fontos, hogy feléjük is tudjunk szolgálni. Az evangélium üzenetét a kisgyermekek is megértik! "Jézus szeret Téged!" Szeretnénk ezt a fontos üzenetet átadni a legkisebbeknek is! Hernádiné Tündi vezeti ezt a szolgálatot.

Dicsőítés

Milyen jó az Urat dicsérni, hálaéneket énekelni teljes szívünkből! A dicsőítő csapatban mindig van hely az Urat és a zenét szerető embereknek! Ha szeretnél velünk zenélni, gyakorolni, szeretettel várunk!

Imaalkalmak

Hisszük, hogy az imádság egy különleges csatorna, amin keresztül kapcsolatban lehetünk Istennel. Ezért rendszeresen együtt imádkozunk, az Úr elé visszük kéréseinket, hálaadásunkat, örömünket és bánatunkat és tőle kérünk bölcsességet a mindennapi életünkre.

Közösségi alkalmak

Jó érzés tudni, hogy nem vagyunk egyedül a világban. Jézus közösségre hívott el minket, hogy együtt tudjunk örvendezni. A közösségi alkalmainkon együtt pihenünk, lazítunk, kikapcsolódunk - kirándulunk, bográcsozunk, túrázunk, kézműveskedünk és közben jókat beszélgetünk. Gyere Te is velünk, legyünk közösségben!

Média szolgálat

Mivel modern korban élünk, ezért igyekszünk a technika vívmányait is használni Isten dicsőségére. A gyülekezeti alkalmakról hangfelvételeket készítünk, amiket az interneten elérhetővé teszünk, illetve a hírekről, eseményekről, a gyülekezet életéről igyekszünk friss információkat megosztani a weboldalunkon és a facebookon.

Evangelizációk:

hevesgyerekGyermek programok és ruhaosztás

Évente több alkalommal lehetőségünk van megáldani a szegényeket ruhákkal, amiket adományként kapunk. Több településen is jó kapcsolatunk van más szervezetekkel és velük együttműködve tudjuk eljuttatni az adományokat a rászorulóknak. Közben lehetőségünk van beszélgetni az emberekkel, imádkozni értük és megosztani a hitünket! A ruhaosztással párhuzamosan a gyerekeknek gyermek programot szervezünk, ahol megosztjuk velük az örömhírt és egy vidám délelőttöt töltünk velük együtt!

További szolgálati lehetőségek a gyülekezetben:gyerekprog

A gyülekezetben is sokféle szolgálati lehetőség van. Ha szeretnéd megáldani a testvéreidet és szolgálatot vállalnál, beszélj Jani pásztorral. Ha van valami a kezedben, amihez értesz, akkor használd azt Isten dicsőségére! Ha pedig nincs, akkor ez egy csodálatos lehetőség, hogy Isten adjon a kezedbe valamit, hogy az legyen az ő dicsőségére!

 

"Menjetek el szerte az egész világba, hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek."
Márk 16:15
"Szolgáljatok az ÚRnak örömmel, vigadozva járuljatok színe elé!"
Zsolt 100:2